30 de març 2021

FEIM TRADICIONS

 HOLA FAMÍLIES! ENS QUEDA MOLT POC PER ACABAR EL SEGON TRIMESTRE I ELS DARRERS DIES INTENTAM QUE SIGUIN DIFERENTS I ESPECIALS. COM JA SABEU, LES DUES MESTRE DE 3 ANYS DE L'ESCOLA SOM DE MALLORCA I ALLÀ ÉS TRADICIÓ PER AQUESTES DATES FER PANADES, CRESPELLS I ROBIOLS (PER LA CUINA TRADICIONAL EIVISSENCA, ESPERAM A QUÈ US DEIXIN TORNAR A LES AULES PERQUÈ VENGUEU A FER UNA RECEPTA!). AIXÍ QUE DILLUNS VAM PODER FER UN BON GRAPAT DE CRESPELLS PER BERENAR!!! VAN SORTIR BONÍSSIMS I A MÉS, VAM GAUDIR MOLT DE FER-LOS JA QUE ÉS UNA PASTA MOLT MANIPULABLE!!

SI US ANIMAU A FER-NE AQUESTES VACANCES A CASA, AQUÍ TENIU LA RECEPTA:

- 1 KILO DE FARINA DE REPOSTERIA

- 3 VERMELLS D'OU

- 200 GR. DE SAÏM

- 200 GR. DE SUCRE

- RALLADURA DE PELL D'UNA LLIMONA.

- 1 GOT DE SUC DE TARONJA.

- 1 GOT D'OLI D'OLIVA.

ESPERAM QUE US AGRADIN!!!






I PER ACABAR AQUESTS TRES DIES BEN DOLÇETS, AVUI HEM FET UNA RECERCAD'OUS DE XOCOLATA PER EL PATI! I AMB ELLS, HEM FET UNA MONA DE PASQUA QUE SEGUR QUE MÉS D'UN HA ACABAT LLEPANT-SE ELS DITS! 


















VULL AGRAÏR LA COL·LABORACIÓ DE LA FAMÍLIA D'ÀLEX, QUE ENS HA AJUDAT PORTANT ELS "DONUTS" I QUE ENS HA REGALAT ELS OUS PETITS DE XOCOLATA! GRÀCIES FAMÍLIA!!!


 

5 comentaris:

  1. Hola!!!!! De nada!! Ha sido un placer y más viendo la cara de felicidad de los niños cuando salían con su mona de pascua 😍😍😍 el trabajo es todo vuestro, muchísimas gracias a vosotras por todo!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gracies!!!! En Martín estaba súper content amb la seva mona de pasqüa

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies a les mestres per la feinada i a la família d'Àlex x la mona. Han sortit feliços!

    ResponElimina
  4. No no la mona ha sido idea de las profes y trabajo de las profes, nosotros hicimos el favor de llevar los donuts para que fuesen fresquitos del dia 🤤😋

    ResponElimina
  5. Moltes gracis familia de n'Alex! Gran feinada de ses profes! 👏🏼👏🏼
    Per es pròxim trimestre ens haurem de reciclar amb un postre Eivissenc 😜

    ResponElimina