01 de novembre 2021

PANELLETS I TRENCADA

 Hola famílies!

En la darrer setmana, abans del pont de Tots Sants, els infants van poder gaudir molt elaborant una recepta típica d'aquests dies, els panellets, i en la participació de la trencada on els infants podien menjar els fruits secs o fruites de la tardor que havien portat de casa. Ens va visitar també la castanyera que molt amable ens va oferir bunyols.


Els panallets


Ingredients dels Panallets:

- 1 quilo d'ametlla molta.
- 1 quilo de sucre.
- Ratlladura de llimona.
- 1 patata bullida gran o un moniato.
- 2 o 3 ous per fer la massa, i 1 per pintar.
- Ametlla trossejada per decorar.

Elaboració:

Es barregen tots els ingredients fins formar una massa. Amb la massa donem forma als panellets i els decorem amb l'ametlla trossejada. En acabar de decorar, els pintem amb ou i els enfornem a 180º fins que quedin doradets.




























































La trencada


































































3 comentaris: