22 d’octubre 2022

RECEPTA DE CUINA AMB ALEX



HOLA A TOTS I TOTES!! 

AQUESTA SETMANA HEM COMENÇAT EL TALLER DE CUINA AMB FAMÍLIES I ELS PRIMERS EN FER AQUEST TALLER HAN ESTAT  ALEX I LA SEVA MARE.
ENTRE TOTS I TOTES HEM FET MAGDALENES ESPONGOSES.


INGREDIENTS:
- 3 OUS.
- 200g DE SUCRE.
- RATLLADURA DE UNA LLIMONA.
-250ml DE LLET.
- 200ml D'OLI.
- 350gr DE FARINA.
- 1 SOBRE DE LLEVAT.


ELABORACIÓ:

AFEGIM ELS  3 OUS, ELS 200g DE SUCRE I LA RATLLADURA D’UNA LLIMONA EN UN BOL I BATEN ENERGÈTICAMENT PERQUE QUEDI ESPONJÓS.




















AFEGIM ELS 250ml DE LLET I  ELS 200ml D'OLI D’OLIVA A POC A POC MENTRE SEGUIM BATENT.





TAMITZEM ELS 350g DE LA FARINA I EL LLEVAT (1 SOBRE) I LA INCORPOREM A LA BARREJA A POC A POC BARREGANT-HO AMB UNA CULLERA NO AMB LA BATEDORA. MOVEM FINS BARREJAR-JO-HO TOT BÉ.












AFEGIM LLÀGRIMES DE XOCOLATA (OPCIONAL) I BARREGEM





EMPLENEM ELS MOTLLES DE LES MADALENES UNA MICA MÉS DE LA MEITAT.LES ESPOLVOREM CADA UNA AMB SUCRE I LES FEM AL FORN (POSICIÓ CALOR AMUNT I BAIX) A 180º.EN UNS 10-12 MINUTS SOLEN ESTAR FETES PERÒ DEPÈN DE CADA FORN.







LES DEIXEM REFREDAR I JA PODEM MENJAR-LES.

BONÍSSIMES!







MOLTES GRÀCIES PER TOT LÍDIA!!


1 comentari: