12 de novembre 2022

RECEPTA DE CUINA DE LAIA

 HOLA FAMÍLIES!

EL DIVENDRES PASSAT VA VENIR A LA CLASSE A FER UNA TALLER DE CUINA LA FAMÍLIA DE LAIA.

VAM PREPARAR:

CARGOLS DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE I MINICROISSANTS DE SALSITXES.



INGREDIENTS:   

- MASSA DE PASTA DE FULL 

- PERNIL DOLÇ EN LLONXES.

- FORMATGE EN LLONXES.     

- 1 PAQUET DE SALSITXES.

- OU BATUT.

                                                                                                                                                                          

CARGOLS DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE


PASSES A SEGUIR PELS CARGOLS DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE: 

1. OBRIM SA MASSA DE PASTA DE FULL.                                            

2. COBRIM AMB EL PERNIL DOLÇ LA MASSA, DEIXANT UNA MICA SENSE COBRIR TOT AL VOLTANT DE LA MASSA. AL DAMUNT HI POSAM LES LLONXES DE FORMATGE.                                                 

3. ENROLLAM LA MASSA COMENÇANT PER LA PART MÉS AMPLE I DESPRÉS TALLAM PETITES PORCIONS.                                                

4. HO PASSAM A LA SAFATA DE FORN COBERTA D'UN PAPER DE FORN. HO PINTAM AMB L'OU BATUT.                                                 

5. AMB EL FORN PRECALENTAT, ESTARÀN LLESTES EN 15' APROX.














































MINICROISSANTS DE SALSITXES

PASSES A SEGUIR PELS MINICROISSANTS DE SALSITXA: 

1. TALLAM LA MASSA DE PASTA DE FULL EN TRIANGLES.             

2. POSAM UN TROSSET DE SALSITXA AL COSTAT AMPLE DE CADA TRIANGLE. ENROLLAM FINS A LA PUNTA.                                          

3. ELS PINTAM AMB OU BATUT.                                                            

4. ELS POSAM A UNA SAFATA DE FORN COBERTA PER PAPER DE FORN. AMB EL FORN PRECALENTAT, EN 15' APROX ESTARAN LLESTOS.
































 BONÍSSIM!!






MOLTES GRÀCIES ÓSCAR, MARGA I LAIA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada