04 de febrer 2023

TALLER DE CUINA AMB LAURA

 

CROISSANTS DE XOCOLATA I PIZZA

INGREDIENTS:

- PASTA DE FULL.

- XOCOLATA  BLANCA I NEGRA.

- DECORACIÓ.

- PERNIL DOLÇ O PAVO.

- FORMATGE.

- TOMATA FREGIDA.

- ORENGA

- OU


ELABORACIÓ:

- DONEM A CADA INFANT UN TRIANGLE DE PASTA DE FULL AMB UNA MICA DE FARINA PERQUÈ NO S'ENGANXI A LA TAULA..

- QUAN TENIM EL  TRIANGLE A LA TAULA, EN EL COSTAT MÉS AMPLE DE LA PASTA DE FULL, AL CENTRE, ES FA UN PETIT TALL I HI POSEM LA PASTILLA DE XOCOLATA.

- ENROTLLEM EL TRIANGLE DES DE LA PART MÉS AMPLA FINS A LA MÉS ESTRETA I DONEM FORMA DE CROISSANT GIRANT SES VORERES CAP A DINS.

- PINTEM AMB OU

- ANIREM POSANT ELS CROISSANTS EN UNA SAFATA DE FORN UNS 20 MINUTS A 180º.

FAREM EL MATEIX AMB ELS CROISSANTS DE  XOCOLATA BLANCA I PIZZA



NA LAURA I NA ISABEL ENS MOSTREN ELS INGREDIENTS PER FER LA RECEPTA







POSEM LA FARINA A LA TAULA I REPARTIM LA PASTA DE FULL









FEM UN TALL A LA PART MÉS AMPLE DEL TRIANGLE DE PASTA DE FULL








POSEM LA XOCOLATA I ENROTLLEM











BATEM L'OU, PINTEM ELS CROISSANT I ELS POSEM AL FORN









FEM EL MATEIX  AMB ELS CROISSANTS  DE XOCOLATA BLANCA.







QUAN TENIM PINTATS D'OU ELS CROISSANTS DE XOCOLATA BLANCA ELS DECOREM AMB TOPPING D' ESTRELLES I CAP AL FORN.




















I PER FINALITZAR EL TALLER DE CUINA FEM CROISSANTS DE PIZZA





AFEGIM UN POQUET DE TOMATA FREGIDA A LA PASTA DE FULL






AFEGIM EL PERNIL DOLÇ O PAVO, EL FORMATGE I L'ORENGA (OPCIONAL). TORNEM A ENROTLLAR I CAP AL FORN.













UNA VEGADA TOTS ELS CROISSANTS ESTAN FREDS ENS ELS MENGEM.






MOLTES GRÀCIES ISABEL I LAURA





1 comentari: