30 d’abril 2023

TALLER DE CUINA AMB PAU

 HOLA FAMÍLIES!!

EL DIVENDRES PASSAT VAN VENIR A ENSENYAR-NOS A FER UNA RECEPTA DE REBOSTERIA EN PAU I LA SEVA FAMÍLIA (CARMEN, MARIANO I IVÁN).
ENS VAN ENSENYAR A PREPARAR UNA TARTA DE POMA.



EN PAU ENS VA MOSTRAR ELS INGREDIENTS NECESSARIS PER PODER REALITZAR LA RECEPTA.



ELS INGREDIENTS SÓN:

- CREMA PASTISSERA.
- PASTA DE FULL.
- POMA.
-MELMELADA D'ALBERCOC.



PER COMENÇAR A REALITZAR LA RECEPTA, PRIMER DE TOT VAM TALLAR I REPARTIR LA PASTA DE FULL. QUAN TOTS ELS INFANTS TENIEN UN TROS DE PASTA DE FULL, HAVIEN DE FER A TOTS ELS COSTATS D'AQUESTA UN PETIT BORDE.







DESPRÉS, ELS INFANTS VAN COMENÇAR A TROSSEJAR LA POMA EN LÀMINES I MENTRE, SE'LS ANAVA REPARTINT UN GOTET AMB CREMA PASTISSERA.











QUAN LA POMA ESTAVA TOTA TALLADA, EN PAU ENS VA EXPLICAR I MOSTRAR COM HAVÍEM DE POSSAR LA CREMA PASTISSERA DINS LA PASTA DE FULL.


















QUAN TOTS ELS INFANTS VAN TENIR LA SEVA TARTA LLESTA LES VAM COMENÇAR A ENFORNAR A UNS 190ºC,  NOMÉS LA PART DE BAIX DEL FORN, LES ANAVEM CONTROLANT.





UNA VEGADA ENFORNADES, VAM POSAR A LA TARTA DE POMA UNA MICA DE MELMELADA D'ALBERCOC AMB L'AJUDA D'IVÁN, EL GERMÀ DE PAU.








ESTAVEN BONÍSSIMES!!
MOLTES GRÀCIES CARMEN, MARIANO, IVÁN I PAU.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada